Četvrtak , 15. Novembar 2018.
Naslovnica / Fan Club

Fan Club

Zvanično udruženje navijača FC Barcelone u Bosni i Hercegovini, Penya Barcelonista Dragones, napokon počinje sa primanjem novih članova. Plaćanjem godišnje članarine u iznosu od 20 KM, dobivate člansku iskaznicu koja služi za identifikaciju članova Udruženja. Na iskaznici će se nalaziti naš grb, Vaše ime i prezime,  broj iskaznice i datum do kojeg je ista važeća te slogan FC Barcelone ‘Mes que un club’, a na njenoj poleđini će biti kontakt web adrese, naši zvanični naziv i grb te broj 2092 – registarski broj pod kojim je naše udruženje zvanično registrovano u FC Barceloni.

Kako se učlaniti?

1) Za registraciju i učlanjenje u Udruženje navijača potrebno je potvrditi da ste suglasni sa našim trenutnim statutom (www.barcabih.com/media/statut.pdf).
Nakon što dobijete uvid u statut, pristupnu izjavu možete ispuniti elektronskim putem i poslati na naš e-mail (barcabosnia@gmail.com) ili istu možete isprintati, popuniti i poslati na našu adresu. Pristupna izjava: www.barcabih.com/media/pristupna-izjava-punoljetni.pdf

2) Ispuniti potrebne lične podatke: www.barcabih.com/media/podaci-o-clanu.pdf

3) Uplatiti godišnju članarinu u iznosu od 20 KM (za stare članove: 15 KM) na naš bankovni račun. Poslati kopiju uplatnice za članarinu ili istu skenirati/fotografirati i poslati zajedno s ostalim potrebnim dokumentima koje smo gore naveli.

poslati zajedno s ostalim potrebnim dokumentima koje smo gore naveli.

60YaWno.jpg

                 Ovako izgleda ispravno popunjena uplatnica (za stare članove: 15 KM)

Maloljetne osobe uz standardnu pristupnicu moraju imati i saglasnost roditelja, pa će stoga svoju pristupnicu skinuti s naše stranice, popuniti je i poslati na našu adresu (www.barcabih.com/media/pristupna-izjava-maloljetni.pdf)

Načini slanja gore navedenih popunjenih dokumenata:
–    elektronskim putem na e-mail barcabosnia@gmail.com ili
–    poštom na našu adresu:

Udruženje navijača FC Barcelone – PENYA BARCELONISTA DRAGONES
Mula Mustafe Bašeskije 17
71000
Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Članske kartice možete direktno preuzeti ako se nalazite u Sarajevu ili u Tuzli. Inače, iste šaljemo poštom i van Bosne i Hercegovine!

Zašto se učlaniti?

Kao član zvaničnog udruženja navijača FC Barcelone u Bosni i Hercegovini imat ćete određene pogodnosti koje, između ostalog, uključuju i:

  • popust pri plaćanju naredne članarine;
  • popust pri narudžbi artikala iz zvanične trgovine FC Barcelone – FCBotiga;
  • popust pri kupovini artikala Udruženja navijača FC Barcelone u BiH (majica, dukserica, kapa i sličnih artikala);
  • prvenstvo pri organiziranom odlasku na utakmice FC Barcelone;
  • svake godine imat ćete priliku preko našeg udruženja kupiti Penya karticu direktno iz Barcelone, a cijena iste se kreće od 2 do 3 €.

Osim toga, među prvim ćete biti informisani o našim planiranim aktivnostima i događanjima, a možete sudjelovati i u planiranju istih. Vaši prijedlozi će biti dobrodošli i kada je u pitanju dizajn naših navijačkih artikala, te organizacija izleta, putovanja i naravno odlazaka na utakmice. No, moramo naglasiti da članovi mlađi od 16 godina sa nama mogu putovati samo uz roditeljsku pratnju.

Radi dodatnih informacija nas možete kontaktirati putem e-maila: barcabosnia@gmail.com. U svakom slučaju nastavite nas pratiti preko naše web stranice (www.barcabih.com) te facebook fan pagea (http://www.facebook.com/barcabih).

S poštovanjem,

Vaša Penya Barcelonista Dragones.

Jedan komentar

  1. Kako mogu naruciti barceloninu duksericu obicnu bez rajfesluza tj ne na zakopcAvanje nego kao jedan dio sto se navuce samo ? Lijep Pozdrav

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *