Četvrtak , 15. Novembar 2018.
Naslovnica / Aktuelno / Novo oglašavanje Melisse Reddy

Novo oglašavanje Melisse Reddy

Melissa Reddy je novinarka upućena u zbivanja u Liverpoolu i mnogi je smatraju vrlo pouzdanom, zajedno s novinarom Jamesom Pearceom. Ona je prije nekoliko minuta objavila:

– Sporazum između klubova još uvijek nije postignut jer Redsi pokušavaju promijeniti Brazilčevo mišljenje, ali on zahtijeva da se transfer u Barcelonu odmah realizira. Barcelona očekuje da će u idućim danima realizirati rekordni transfer od 160 milijuna €.

– Igrač nije s ostatkom ekipe otputovao u Dubai u trening kamp.

– Ponuda iznosi 120 milijuna € fiksno te 40 milijuna € kroz varijable bazirane na broju utakmica i na uspjesima u klubu.

– Liverpool nije uspio u namjeri da Coutinha nagovori da ostane u klubu barem do kraja ove sezone. Njegova odluka za odlaskom nije financijski motivirana. Brazilac želi napraviti novi korak u svojoj karijeri, pri tome otvarajući prostor svojoj porodici da živi stilom koji je mnogo bliži njihovoj kulturi.

– Nakon 201 utakmice za Liverpool pri čemu je postigao 54 gola, ali trofej nije osvojio, Coutinho osjeća da bi mu Liverpool trebao dopustiti odlazak pri čemu će klub dobiti rekordnu odštetu u svojoj historiji.

Sve današnje informacije o Coutinhu donosimo OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *