Utorak , 16. Oktobar 2018.
Naslovnica / Aktuelno / Primjer Bartomeuovog “uspješnog” poslovanja

Primjer Bartomeuovog “uspješnog” poslovanja

Ako je vjerovati pisanju britanskih medija od prije nekoliko trenutaka, FC Barcelona je postigla načelni sporazum s Arsenalom glede transfera Andrea Gomesa u redove ovog londonskog kluba.

Navodno, Blaugrani će pripasti 25 milijuna €, a Portugalac u klub s Emiratesa dolazi kao velika želja Unaija Emeryja, Wengerovog nasljednika.

Inače, Gomes je doveden u ljeto 2016. godine za 35 milijuna €, dok bi Valenciji još 20 milijuna moglo pripasti kroz varijable. Dakle, ovo je još jedan neuspješan transfer u režiji Josepa Marije Bartomeua, iako će neki reći da je i cifra od 25 mil. € sasvim pristojna za ovog portugalskog internacionalca.

Ako se sjetimo da je Barça Ardu Turana dovela za 34 milijuna €, a Turčin će klub vrlo vjerojatno napustiti bez odštete, možemo biti zadovoljni da se ovakav neuspješan posao ipak neće ponoviti i s ovim Portugalcem.

Podsjećanja radi, Blaugrana je Gomesa dovela kao veliku nadu i kao mladića za kojeg se mislilo da će u budućnosti biti udarna igla veznog reda katalonskog kluba. Tako je čak jedna od varijabli prilikom sporazuma s Valencijom uključivala cifru (navodno 5 mil. €) koju bi Blaugrana bila dužna isplatiti Šišmišima u slučaju da Gomes osvoji Zlatnu loptu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *