Ponedjeljak , 21. Januar 2019.
Naslovnica / Aktuelno / Učlani se u Udruženje za samo 5 KM i ostvari niz pogodnosti!

Učlani se u Udruženje za samo 5 KM i ostvari niz pogodnosti!

Zvanično Udruženje navijača FC Barcelone u Bosni i Hercegovini pokreće akciju učlanjivanja do kraja ove i za cijelu 2018. godinu, gdje će naši članovi moći uživati u raznim nagradama i pogodnostima!

Uplatom godišnje članarine (za 2018. godinu, članarina vrijedi i za preostale mjesece u 2017.) u iznosu od tek 5 KM (3 € za ino uplate), pored toga što postajete član Udruženja navijača FC Barcelone u BiH, možete učestvovati u nagradnim igrama, gdje ćete od sada osvajati vrijedne nagrade. Odlučili smo se da ovog puta idemo s ONLINE karticom koja će vam biti poslana na e-mail.

U saradnji s našim sponzorom, turističkom agencijom Sol Azur – Buena Vista, osigurali smo vrijedne nagrade u oktobru, novembru i decembru samo za naše buduće članove! Riječ je o nagradama iz službenog shopa FC Barcelone (FCBotiga – FCBarcelona Official Store). Krenimo redom:

– U oktobru vas nagrađujemo originalnom, novom kapom FC Barcelone! Dovoljno je da kao član pogodite rezultat utakmice Atletico Madrid – FC Barcelona (14/10/2017) i ulazite u konkurenciju za ovu nagradu! Nagradu osvaja osoba s tačnom prognozom (ako se desi da više članova pogodi ishod meča, pobjednika ćemo dobiti putem stranice random.org).
– U novembru smo za vas, zajedno s našim sponzorom, turističkom agencijom Sol Azur – Buena Vista, obezbijedili originalni, novi navijački šal! Utakmica nakon koje ćemo nagraditi jednog našeg člana jest Juventus – FC Barcelona (22/11/2017)! Nagradu osvaja osoba s tačnom prognozom (ako se desi da više članova pogodi ishod meča, pobjednika ćemo dobiti putem stranice random.org)
– Decembar je ostavljen za veliki praznik fudbala, El Clasico (23/12/2017)! Glavna nagrada je originalni, domaći dres Lionela Messija iz ove sezone! Nagradu osvaja osoba s tačnom prognozom (ako se desi da više članova pogodi ishod meča, pobjednika ćemo dobiti putem stranice random.org)
– U novogodišnjoj noći, samo za naše članove, imamo specijalni poklon, koji je također osigurao naš sponzor i prijatelj Udruženja – turistička agencija Sol Azur – Buena Vista! Riječ je o dvije ulaznice za utakmicu FC Barcelona – Villarreal (22. april 2018. godine)! U konkurenciju ulaze svi članovi, a najsretniji (putem random.org) osvaja dvije ulaznice za spomenuti meč. Ostvarite svoje navijačke snove i prisustvujte istinskom spektaklu. Ko zna, možda tada Barcelona proslavi i titulu…

Pored nagrada, naši članovi imaju prednost kod prijave za putovanja koja ćemo organizovati za praćenje utakmica FC Barcelone.

Naši članovi mogu ostvariti i 5% popusta na sva turistička putovanja koja lično organizuje turistička agencija Sol Azur – Buena Vista.

Svakodnevno radimo na promociji Udruženja i pronalasku novih sponzora, tako da lista pogodnosti nije konačna. O uvođenju novih pogodnosti ćemo vas blagovremeno informisati.

KAKO SE UČLANITI?

1) Za registraciju i učlanjenje u udruženje navijača potrebno je potvrditi da ste suglasni s našim trenutnim statutom (download [download id=”8977”]).
Nakon što pročitate statut, pristupnu izjavu (kao potvrdu da ste suglasni sa statutom) možete ispuniti elektronskim putem i poslati na naš e-mail (barcabosnia@gmail.com) ili u inbox naše Facebook stranice (www.facebook.com/barcabih). Download pristupne izjave  [download id=”8966”].

2) Ispuniti potrebne lične podatke i poslati ih na navedeni e-mail ili u naš inbox na Facebooku. Download obrasca [download id=”8980”].

3) Uplatiti (u banci, pošti…) članarinu u iznosu od 5 KM na naš bankovni račun.

Ovako izgleda ispravno popunjena uplatnica – https://s1.postimg.org/8wga5kxwof/Uplatnica.png

Ili varijanta uplate (3 €) preko PayPala na: paninibih@gmail.com

Nakon što sve ovo obavite, na vaš e-mail će vam biti poslana online kartica s vašim imenom i prezimenom, brojem te datumom do kada kartica vrijedi. Za online kartice smo se odlučili kako bi se izbjegle komplikacije s printanjem kartica, slanjem i sl. Stoga je cijena ovako niska, a Udruženje je praktički ovim potezom pristupačno i otvoreno prema svima.

PRIMJER KAKO IZGLEDA ONLINE KARTICA:

Jedan komentar

  1. Obavio sam uplate,čekam na mail karticu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *