Utorak , 21. August 2018.
Naslovnica / Aktuelno / Zašto Griezmann sve ovo radi?!

Zašto Griezmann sve ovo radi?!

Iako je sam najavio da će do početka Svjetskog prvenstva (14. juni) donijeti odluku o svojoj budućnosti, Antoine Griezmann to još uvijek nije učinio, a Mundijal je pred vratima.

Dobro upućeni izvori iz Francuske pisali su o tome da mu je selektor Didier Deshamps poručio da odluku o tome gdje će nastaviti karijeru mora donijeti do ove nedjelje. U nedjelju smo ušli, ali odluke još uvijek nema…

Postavlja se pitanje zašto Griezmann sve ovo radi…?

Tri su moguća razloga zašto se još uvijek čeka da on nešto konkretno kaže. Riječ je o sljedećem:

1. Jedan od mogućih razloga zašto Griezmann još uvijek šuti je njegova želja da od Atletica “izvuče” što više novca u novom ugovoru. Prema trenutnim špekulacijama, ova madridska momčad Francuzu nudi čak 23 milijuna € godišnje, čime bi postao ubjedljivo najplaćeniji igrač svog tima.

2. Drugi mogući razlog je to da je on zaista neodlučan. U Atleticu ima status glavne zvijezde tima i čovjeka oko kojeg se sve vrti, u Barceloni bi se tek morao nametnuti i treneru i navijačima…

3. I na kraju, moguće je da se Griezmann već odlučio da će doći do transfera u Barçu, ali još uvijek traži način i skuplja hrabrost kako da tu odluku saopći Atleticu i njegovim vatrenim navijačima. Definitivno je jasno da Francuz želi biti u normalnim odnosima s trenutnim klubom, bez obzira koju odluku bude donio.

Koja varijanta vam se čini kao istinita?

  • Varijanta 1 (43%, 217 Votes)
  • Varijanta 3 (34%, 172 Votes)
  • Varijanta 2 (22%, 111 Votes)

Total Voters: 500

Loading ... Loading ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *